nov 02 2010

3D mozi, stílusosan

Sokunknak sok baja van a 3D mozikban ránk tukmált, fröccsöntött nyomi szemüveggel. Nyomja a fülünket, ki tudja kin volt előttünk, és most jelentkezett egy újabb kifogás, miszerint: "milyen hülyén néz már ki". Ennek a kijelentésnek ugyan semmi értelme a moziterem sötétjében, de a piac mégis reagált rá, és meg is született az igen hosszú nevű “TRON” Limited Edition 3D Gascan® by Oakley 3D moziszemüveg.

 

 

A trendi "retinapajzs" forgalmazása a TRON Legacy c. 3D szájenszfiksön bamutatójának a napján kezdődik és 150 USD-ért már ebben hajlonghatunk el a robbanásoktól, és lövedékektől. A hivatalos közleményben esküdöznek, hogy nem csak jól néz ki, de a képe is sokkal jobb, mint a plázamozis műanyagvackoknak.

Viszont akinek az Oakley túl sportos, vagy nem elég trendi, azoknak sem kell búslakodniuk. Már csak kb. 30-at kell aludni és a Gucci butikokba kerül a Gucci 3-D. Kicsit hightech-ebb, kicsit drágább ($225), de sokkal trendibb, mint az Oakley.
Kiváló befektetés lehet akármelyik szemüveg, abban az esetben, ha a 3D élmény is arányosan jobb, mint a mozijegyhez járó szemüveggel, bár hasonló cipőben jár a dolog, mint a báli ruhák. Mint ahogyan a báli ruhát is csak a bálba vesszük föl, a 3D szuper szemüvegeknek sincs sok értelmük a hétköznapokban. Viselhetőek ugyan, és "öltöztetnek " is, de semmilyen klasszikus szemüveg funkciót nem látnk el. Épp csak nem látnánk bennük a zsebszámológép kijelzőjét.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://pergokepek.blog.hu/api/trackback/id/tr402415897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása